My hero(s)

Sunday, June 26, 2011

Handphone .

Assalamualaikum dan hai pembaca . Semalam tak update blog . So , nak lepas rindu lewww . 
Sejak akhir akhir ni banyak betul nombor phone sesat dalam handphone poyo aku ni . Sebelum aku nak tidur , satu misscall muncul . Lepas bangun tidur , ada lagi misscall . Fuhhhhhh aku try text tanye boleh pulak tak balas . Bengang betul aku -..-

Keychain tu dah lama aku buang . Sape tak puas hati jom aaa gusti tangan :p


Hek elehhhhhh handphone Blueberry je ? Nenek aku pakai bende ni mase die tadika lagi . Poyo aaa kau Syikin .  # Hey awak , sukati kite lahh nak pakai phone apa . Nak pakai public phone ke , phone rumah ke . Eeeei awak ni , cungkil bijik mata tu kang . Hahahaha tetibe emo .

Usually , aku pakai handphone sebab satu perkara je . Tetxting for sure . Hmm serious , aku akan texting dengan kawan aku tak kire tempat . Kalau boleh mase berak pun nak texting . Hahahaha sumpah tak senonoh .Kalau nak call pun guna aaa phone rumah . Kalau ibu tanye Ni sape yang main call call ni sampai bil melambung ni ? Sumpah aku tunjuk adik aku :p 
Hmm zaman sekarang ni kalau kita guna Nokia background kuning je orang dah pandang sinis . Hak alahhhhhhhhhhh sukahati la kan nak guna phone apa pun ? Menyusahkan kau ke cik peahh ? Tak kan weyh ? Tak kan ?! # Apehal dengan aku ni ? Lantak kau lerr labu .
 Hoi handphone ni kan comel :) Macam muke kau kan ?

Memang aaaa phone Nokia background kuning tu tak boleh nak hantar MMS kat pakwe/makwe . Kamera pun takde wei . Watlek je la . Tapi , handphone tu kalau baling kat dinding konkrit rumah kuarge mertua korang gerenti tak rosak punye . Paling kurang pun calar je . Alahhh calar je kot :p

Canggih gilaaaa :)
Amboi kemain lagi handphone . Semua nak yang ada kamera . Kalau ayah tak belikan handphone yang ada kamera , merajuk menangis dengan ibu macam budak kecik . Sape wei sape ? Aku laaaaa ..


Okay bye :)

p/s : diam diam berisi . Ohhh ade baby dalam perut rupanya <-- ape ni ? ahhh sudahhhh .

2 comments:

  1. tengok cam kite, xde fon langsung. sim kad je ade. T.T

    ReplyDelete